Reklam
Bugün

SON DAKİKA | Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçti, kapandı mı, sınavlar online mı olacak? YÖK ile 2023 Uzaktan eğitim dersleri ne zaman başlayacak?

11 Şubat 2023 - 19:32
TAKİP ETTAKİP ET

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde 7.7 şiddetindeki depremin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üniversitelerle ilgili son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üniversitelerin yaz dönemine kadar tatil edildiğini belirterek, eğitimin uzaktan olacağını duyurdu. Açıklamada sadece 10 ili kapsayan iller olarak açıklandı. Peki Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçti, kapandı mı, dersler onlıne mı? 2023 Uzaktan eğitim dersleri ne zaman başlayacak?

Deprem bölgesinden son dakika açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçti sorusu yanıt buldu. Depremzedelerin KYK yurtlarında yaza kadar konaklayabileceği bilgisi verilmişti. Bunun akabinde Başkan Erdoğan Üniversitelerde yaza kadar uzaktan eğitim yapılacak dedi. Peki, Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçti, kapandı mı? Uzaktan eğitim dersleri ne zaman başlayacak?