Osmangazi belediyesi, Bursaspor sevgisini gelecek nesillere aktarmak için ahmetbey ve karabalçık mahallelerinden 100 çocuğu stadyuma taşıdı. hayatında ilk kez maç izleme heyecanı yaşayan çocuklar, atatürk spor kompleksi matlı stadyumu çocuk tribünü'nden takımlarına destek oldu. yeşil-beyazlıların 3-0'lık galibiyetini coşkuyla kutlayan minik taraftarlar, bu anlamlı fırsat için osmangazi belediye başkanı erkan aydın'a teşekkür etti.
Osmangazi Belediyesi, Bursaspor'un coşkusunu ve stadyum atmosferini gelecek nesillere aktarmak amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın tarafından başlatılan bu proje kapsamında, daha önce hiç stadyumda maç izlememiş çocuklar tribünlerle tanıştırılıyor.
Son etkinlikte, Osmangazi ilçesinin Ahmetbey ve Karabalçık mahallelerinden toplam 100 çocuk, evlerinden alınarak Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu Çocuk Tribünü'ne getirildi.
Çocuklar, Bursaspor'un iç saha mücadelesinde Fethiyespor ile karşılaştığı maçı büyük bir heyecanla takip etti. 90 dakika boyunca takımlarına coşkuyla tezahürat eden minik taraftarlar, yeşil-beyazlıların sahadan 3-0'lık net bir skorla galip ayrılmasının sevincini tribünde doyasıya yaşadı.
İlk kez bir Bursaspor maçını tribünden izleme fırsatı bulan çocuklar, bu tarifsiz mutluluk ve heyecanla stadyumdan ayrılırken, kendilerine bu deneyimi yaşatan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a teşekkürlerini iletti.




















