İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 7 ilde düzenlenen Kahramanlar-47 Operasyonu'nda bölücü terör örgütüne ait 28 barınma alanının imha edilerek çok sayıda roketatar, el bombası ve 159 kilogram patlayıcı madde ele geçirildiğini duyurdu.
Kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla 7 ilde mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, 28 barınma alanı imha edilerek çok sayıda roketatar, el bombası, 159 kilogram patlayıcı madde ele geçirildi.
Gündem
Yayınlanma: 29 Ocak 2024 - 08:19
'Kahramanlar-47' operasyonları: 28 terör hedefi imha edildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde düzenlenen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında terör örgütü PKK'nın sığındığı 28 hedefin imha edildiğini, çok sayıda roketatar, el bombası ve 159 kilo patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı.
Gündem
29 Ocak 2024 - 08:19
İlginizi Çekebilir


















