Aksaray'ın Kireçlik mevkisinde 3 Eylül Pazar akşamı meydana gelen selde 1 kişi hayatını kaybetmiş, 14 kişi kurtarılmıştı,.Nazif Balcan (25) ve aynı yaştaki eşi Hayriye Balcan'ın sürüklenen araçlarından kendi imkanlarıyla kurtulurken, Hayriye Balcan'ın kucağındaki 3 aylık Asel adını verdikleri bebeklerinin düşüp, akıntıda kaybolduğu belirlendi. Kaybolan 3 aylık Asel Balcan için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.
Arama kurtarma çalışmalarına, ekiplerin yanı sıra eğitimli köpekler de destek vermişti.Asel bebeğin ailesi de çalışmaları yakından takip etmişti.
3 aylık Asel bebeğin cansız bedenine ulaşıldı
AFAD, jandarma, polis, UMKE ve gönüllü ekiplerin olayın yaşandığı bölgede yürüttüğü çalışmalar bugün de devam etti.Arama kurtarma çalışmalarının 6’ncı gününde ekipler bebeği, olayın yaşandığı bölgenin yaklaşık 800 metre uzağında dere yatağı kenarında selin sürükleyip getirdiği ağaç dallarının altında buldu.Asel bebek, sel felaketinin yaşandığı pazar gününden bu yana aranıyordu.
Arama kurtarma çalışmalarına, ekiplerin yanı sıra eğitimli köpekler de destek vermişti.Asel bebeğin ailesi de çalışmaları yakından takip etmişti. 
















