Yunanistan'dan Pelkas'a transfer teklifi

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 1-0 yendiği maçta attığı golle yıldızlaşan Dimitrios Pelkas, ülkesi Yunanistan basınında geniş yer buldu.


Spor Arena Dış Haberlerde yer alan haberde; Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’de takımı galibiyete taşıyan isim Dimitrios Pelkas oldu.
Pelkas, yaklaşık 25 metreden attığı şutla takımına galibiyeti getirirken bu performansı Yunanistan basınında geniş yer aldı
.
''Pelkas'ın uzaktan attığı gol Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi”

Yunanistan basını Pelkas ve Fenerbahçe galibiyetine geniş bir yer ayırırken Sportsup sitesi, ''Pelkas'tan mükemmel gol! 76. dakikada en güçlü silahını kullandı ve Bakasetas'ın takımını kontra atakla üzdü. Attığı gol takımı için çok kritikti'' ifadeleri kullanıldı. Fosoonline sitesi ise ''Pelkas'ın uzaktan attığı gol Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Ortaya kaydıktan sonra enerjisi ile fark yarattı.'' dendi.
Sportime sitesinde ise ''Pelkas, attığı harika golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Müthiş performansı ile Bakasetas'ın takımını avladı. Sakatlıktan çok iyi çıkmışa benziyor'' derken sürpriz bir transfer açıklamasında bulundu.
YUNANİSTAN'DAN TRANSFER TEKLİFİ İDİASI
Haberde Dimitrios Pelkas ile Rusya'dan Rubin Kazan  takımının ciddi şekilde ilgilendiği ve 27 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayacağını duyurdu.
Rubin Kazan'ın Pelkas için 7 milyon euro teklif etmeyi düşündüğü ancak Fenerbahçe'nin 15 milyon euro istediği belirtildi. Rus ekibinin Yunan yıldız için oldukça istekli olduğu ve çift haneli bir teklif yapmayı düşündüğü kaydedildi.