YKS soruları ve cevap anahtarları erişime açıldı

TAKİP ET

Bugün üniversite sınavı YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi TYT gerçekleşti. Sınavın hemen ardından adayların en önemli konusu ÖSYM tarafından erişime açılacak TYT soruları ve cevapları oldu. YKS 2022 Matematik, Türkçe, Coğrafya, Tarih, Felsefe Fizik, Kimya, Biyoloji TYT sınav soruları ve cevap anahtarı sınav puanını hesaplamak isteyen öğrenciler için oldukça önemli. Peki, YKS soruları ve cevapları kapsamında ÖSYM'den ilan edilecek.

TYT soruları ve cevapları için gözler ÖSYM'nin YKS sisteminde olacak! Bu hafta sonu üç oturum şeklinde tamamlanacak üniversite sınavında ilk oturum olan Temel Yeterlilik Testi gerçekleşti. Sınav sonrası arama geçmişlerinin ilk sırasında yer alacak TYT soruları Matematik, Türkçe, Coğrafya, Tarih, Felsefe Fizik, Kimya, Biyoloji sınav soruları ve cevap anahtarı özelinde tek tek değerlendirilecek. Peki, TYT sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? İşte 2022 YKS soruları ve cevapları…

YKS TYT SORULARI VE CEVAPLARI

YKS sınavı bugün saatler 13.00'ı gösterdiğinde sona erdi. Sınavın hemen ardından ise YKS TYT soruları ve cevapları araştırılmaya başlandı.

İşte YKS AYT ve TYT soruları cevapları yayınlandı mı sorusunun yanıtı...

TYT SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Üniversite sınavı YKS'nin ilk adımı olan TYT sınavı 18 Haziran 2022 Cumartesi günü gerçekleşiyor. ÖSYM genelde TYT sınav soruları ve cevap anahtarını sınav günü ya da bir sonraki gün yayımlıyor.

10 gün erişim sağlanabilen sistemde sınava girmeyen adaylar için soru ve cevapların bir kısmı açık olacak.

TYT SORULARI:
https://www.osym.gov.tr/yks_2022_tyt.pdf

AYTY SORULARI:
htthttps://www.osym.gov.tr/yks_2022_ayt.pdf

YDT SORULARI:
https://www.osym.gov.tr/yks_2022_ayt.pdf
 

TYT AYT ÖSYM