Yakıtı Biten Aracın Başında Can Vermişti: Sedat Taç Gözyaşlarıyla Defnedildi!
Bursa-Ankara kara yolunda yakıtı biten aracını sağa çekip beklediği sırada, bir hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 46 yaşındaki mobilyacı Sedat Taç, son yolculuğuna uğurlandı. İnegöl protokolünün ve iş dünyasının yoğun katılımı olan cenaze töreninde, talihsiz adamın ailesi ve yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde dün gece meydana gelen feci kazada yaşamını yitiren mobilyacı Sedat Taç, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.
Yakıtı biten otomobilinin yanında beklerken başka bir aracın kurbanı olan Taç’ın vefatı, bölge halkını ve mobilya camiasını yasa boğdu.
Acı olay, dün saat 21.00 sıralarında Bursa-Ankara kara yolu İnegöl girişinde yaşandı. Bursa yönünden İnegöl’e seyir halinde olan Sedat Taç, aracının yakıtı bitince otomobilini emniyet şeridine çekerek aşağı indi. Bu esnada aynı yönde ilerleyen Tamer D. (21) yönetimindeki hafif ticari araç, kontrolünü kaybederek önce yol kenarındaki Taç’a ve aracına, ardından da sol şeritteki bir tır’a çarptı. Hastaneye kaldırılan Sedat Taç, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Talihsiz adam için İshakpaşa Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Burhan Serbest ve eski Belediye Başkanı Alinur Aktaş gibi çok sayıda isim katıldı. Siyasi parti temsilcileri ile oda başkanlarının da hazır bulunduğu namazın ardından Taç’ın naaşı, Mahmudiye Mezarlığı’nda dualarla defnedildi. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.