WhatsApp Web sesle mobil sürümle benzer olacak

TAKİP ET

WhatsApp, web uygulamasına yeni bir özellik getirecek. Mobil sürümdeki halen kullanımda halen kullanılan arka planda sesli mesajları dinleme özelliği web uygulamasına da getirilecek.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp, web sürümüne sesli mesaj özelliği getiriyor.
WhatsApp kullanıcılarına kısa zaman önce çeşitli iyileştirmeler ve yenilikler sundu. Son zamanlarda iOS uygulaması, kullanıcıların arka planda sesli mesajları dinlemeye devam etmesini sağlayan yeni özellik ekledi. Popüler mesajlaşma uygulaması şimdi de bu seçeneği masaüstü sürümüyle kullanıcılarına sunacak.

Yeni sesli mesaj oynatıcısı özelliği artık WhatsApp masaüstü kullanıcılarında da olacak. Bir süre önce kamuoyu ile paylaşılan ekran görüntülerinde, yeni özelliğin masaüstü sürüm de nasıl olacağı konusunda fikir verdi. Yeni seçenek, mobil sürüme benzer şekilde çalışıyor. Sesli mesajı dinlemeye başladığınızda farklı bir sohbete geçtiğinizde okuma durmuyor sohbeti dinlemeye devam ediyorsunuz.

WHATSAPP, YENİ ÖZELLİĞİ ANDROİD SÜRÜMÜNDE DE SUNACAK

Sesli mesaj dinleme özelliği, WhatsApp Desktop (masaüstü) en son beta sürümünü kullanan tüm kullanıcılar tarafından erişime açıldı. Bu noktada v2.2204.5 sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Bu seçenek, henüz Android kullanıcılarına sunulamadı. WABetaInfo ise yakında kullanıcılara sunulacak yeni bir güncelleme ile Android sürümde de bu özelliğin olacağını duyurdu.
WhatsApp, geçen yıl Nisan ayında sesli mesajların dinleme hızını değiştirme seçeneği de ekledi. Popüler mesajlaşma uygulaması artık sesli mesajı göndermeden önce önizleme tercihini de sundu. İlave olarak hizmet konuşma tanıma teknolojisi kullanarak sesli mesajları otomatik kopyalayacak transkripsiyon sistemi üzerinde çalışıyor.
WhatsApp son olarak, kullanıcıların resimlere ya da videolara çizgiler çekmesine olanak tanıyan çizim aracını da test ediyor. Buna ek olarak, Android kullanıcılarının sohbetlerini iOS'a aktarmalarını sağlayan yeni aktarım aracı hazırlıyor.

whatsapp web indir whatsapp web nedir whatsapp web karekod whatsapp web download whatsapp web qr kod WhatsApp Desktop whatssApp masaüstü Android iOS