Buraspor'a puan silme cezası gelecek mi?

TAKİP ET

Son anda birkaç dosya daha çıksa da, Bursaspor gerekli evrakları tamamlayıp Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim etti… 3 puan silme cezası riskini ortadan kaldırmak isteyen Bursaspor yönetimi, büyük çaba sarf ettiği vergi ve SGK ile diğer borçlarla ilgili istenen belgeleri TFF'ye gönderdi.

Daha önce 3 kez uzatılan Ulusal Kulüp Lisansı alma süreci bugün resmen sona erdi. Aralarında Bursaspor’un da olduğu 25 kulüp, 3 puan silme cezası almamak için eksik evrakların tamamlanması için çaba gösterirken, Bursaspor Kulübü, vergi ve SGK borçları olmak üzere diğer dosyalarla ilgili de gerekli evrakları tamamlayıp TFF’ye teslim etti.

EKSTRA DOSYALAR ÇIKTI 

Oldukça hareketli geçen günde yeşil beyazlı kulübün karşısına, son günde birkaç dosya daha çıktı. Stephane Badji’nin transferinde Belçika Kulübü Anderlecht’e ödenmeyen bonservis bedeliyle ilgili dosyasının yanı sıra son anda gelen ekstra dosyalar Başkan Ömer Furkan Banaz ve yönetimini oldukça zorlarken, gerekli ödemeleri yapan ve belgeleri dijital ortamdan Federasyon’a ileten yeşil beyazlı yönetim beklemeye geçti. 

KARAR BEKLENECEK

Bursaspor Kulübü, bundan sonraki süreçte Kulüp Lisans Kurulu’nun vereceği kararı bekleyecek. Başkanlığını Mehmet Ali Kaynar’ın yaptığı Kulüp Lisans Kurulu’nda ayrıca, Mustafa Arıkan, Berrin Mahmutoğlu, Yalçın Madenci, Savaş Çıtak, Yasin Eker ve Fukan Uysal yer alıyor. Dosyaların incelenmesinin ardından Kulüp Lisans Kurulu’nun lisans verdiği kulüpleri açıklaması bekleniyor.

Kaynak: Olay.com.tr

bursaspor bursaspor puan durumları bursaspor maçı bursaspor basketbol bursaspor maçları