Ufuk Uras'tan İmamoğlu 'mizah'ı; Ya Akşener 'Ben de annesiyim' derse..

TAKİP ET

Eski milletvekili Ufuk Uras, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili "Kendisi CHP'nin evladı olduğu kadar benim de evladımdır" demesi üzerine mizah içeren bir paylaşımda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin TBMM'deki grup toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla birlikte gelmiş ve konuşmasında "Ben Ekrem İmamoğlu ile baba oğul ilişkisi gibiyiz. Kendisi CHP'nin evladı olduğu kadar benim de evladımdır. Ona sahip çıkmak benim de boynumun borcudur" demişti.

Eski milletvekili ve akademisyen Ufuk Uras, bu Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine büyük ilgi gören bir paylaşımda bulundu. Uras, Kılıçdaroğlu'nun "Benim evladımdır"  sözlerine gönderme yaparak Twitter hesabından "Ya Akşener "Ben de annesiyim" derse" diye yazdı.

Uras, trollerin yaptığı paylaşımı başka mecralar çekmesi üserine bir dizi twit daha attı. Uras son olarak da, Meral Akşner'den özür diledi.


 

 

UFUK URAS KİMDİR:

1996 yılında ÖDP'nin kurucu genel başkanı oldu ve 5 dönem, 10 yıla yakın süre genel başkanlık yaptı. 2007 genel seçimlerine bağımsız aday olarak katıldı ve İstanbul 1. Bölge'den Türkiye Büyük Millet Meclisi 23. Dönem üyeliğine seçildi. Bu tarihten sonra sırasıyla Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP), Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP) ve Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi üyesi oldu.

ufuk uras ufuk uras kimdir ufuk uras twitter ekrem imamoğlu kemal kılıçdaroğlu meral akşener ödp