Twitter: TweetDeck 'mavi tikli' abonelere özel olacak...Tweetdeck kullanıcılarına kötü haber...

TAKİP ET

Twitter'dan yapılan açıklamada sosyal medya platformunun daha gelişmiş özelliklere sahip TweetDeck özeliğinin sadece abonelik ücreti ödeyen abonelere açık olacağı duyuruldu.

Twitter'dan yapılan açıklamada sosyal medya platformunun daha gelişmiş özelliklere sahip TweetDeck özeliğinin sadece abonelik ücreti ödeyen abonelere açık olacağı duyuruldu.

Elon Musk, Twitter Blue aboneliklerini artırmak için yeni yollara başvuruyor.  Kullanıcılar arasında çok tercih edilen, birden fazla Twitter hesabını yönetmek ve o hesaba ait yapılabilecek tüm işlemleri ve etkileşim sayfalarını tek bir ekran üzerinde görmeye yarayan Tweetdeck uygulamasının ücretli olacağı açıklandı.

30 GÜN İÇİNDE

Twitter tarafından yapılan duyuruda, "30 gün içinde, TweetDeck'e erişmek için kullanıcıların Twitter Blue aboneliğine ihtiyacı olacak." ifadeleri yer aldı.

Bu da milyonun üzerinde takipçisi olmayan hesapların Tweetdeck'e erişim için paralı abonelik olan Twitter Blue alması gerekeceği anlamına gelecek. Tweetdeck, ilk yayına girmesinden bu yana ücretsiz bir Twitter özelliğiydi. 

Platformun sahibi olan Elon Musk ve CEO Linda Yaccarino reklam gelirlerinde yaşanan düşüşü engellemek amacıyla son aylarda aralarında Twitter’ın “mavi tik” olarak bilinen ikonik hesap doğrulama işaretinin d

Twitter’ın gelişmiş özelliklerinin bulunduğu TweetDeck platformuna erişim Ağustos ayından itibaren sadece ücretli abonelerin erişimine açık olacak.

Sosyal medya platformu tarafından yapılan açıklamada TweetDeck uygulamasının yeni özelliklere sahip güncellenmiş sürümünün Ağustos ayından itibaren kullanıma açılacağını ve sadece aylık 8 dolar abonelik ücreti ödeyen mavi tik sahibi kullanıcılara açık olacağını duyurdu.

Platformun sahibi olan Elon Musk ve CEO Linda Yaccarino reklam gelirlerinde yaşanan düşüşü engellemek amacıyla son aylarda aralarında Twitter’ın “mavi tik” olarak bilinen ikonik hesap doğrulama işaretinin de olduğu birçok özelliği belirli bir ücret ödeyen abonelere özel hale getirmişti.

Musk'ın platformu devralmasından bu yana yaşanan kargaşa, rakiplere hoşnutsuz kullanıcıları yakalama fırsatı yaratırken Meta Platforms’un bu hafta en kısa sürede rakip bir ürünü piyasaya sürmeye hazırlandığı belirtiliyor.

 

e olduğu birçok özelliği belirli bir ücret ödeyen abonelere özel hale getirmişti.

tweetdeck tweetdeck nedir tweetdeck eski sürüm tweetdeck old version tweetdeck önizleme twitter elonmusk elon musk