Türkiye'nin ilk konseptli sigorta acentesi Bursa'da kuruldu

TAKİP ET

Sigorta Sektöründe bir ilke imza atılarak Türkiye'nin ilk Konseptli Sigorta Acentesi Bursa'da kuruldu.

10 yıldır sigorta sektörünün pek çok dalında aktif olarak görev alan İsmail AKDERE, üzerinde çalıştığı şirket konseptini hayata geçirerek bir ilki gerçekleştirdi.
İsmail Akdere öncülüğünde Bursa’da kurulan Sahne Sigorta’da sigortacılığın yanı sıra sosyal medya aracılığı ile farklı düşünceden farklı insanların yaşamları paylaşılacak.

“İnsan faktörü bizim mesleğimizin olmazsa olmazlarından. Çünkü insanın olmadığı yerde sigorta sektörü ve sigorta aracılığı da var olamaz. Başlangıç noktamız insan olduğuna göre, ilk sorumluluğumuz insanları dinlemek ve anlamaktan geçiyor” ifadelerini kullanan Akdere sözlerini şu şekilde sürdürdü:
 “Yıllardır insanların hayatlarında yaşamış oldukları sorunları, problemleri dinliyoruz ve aynı frekansta birbirimizi anlamamız gerekiyor. Bu nedenle ben bu bir üst çıtaya taşıyarak, insanların hayatlarını sahneye çıkarıyorum.”




Akdere,  Sahne Sigorta’nın hem ticari hem de sosyal sorumluluk üzerine kurulu bir şirket olduğunu söyleyerek gözden kaçan hikayelerden ders çıkararak bunu başka insanların da faydalanabileceği hale getirdiklerini söyledi.

 Akdere,sahne konseptini sçemelerindeki amacı ise şu şekilde açıkladı:
“Bilgi paylaştıkça çoğalır ve sonuç olarak dijital olan bir çağdayız ve dijitalleşmeyi bu noktada yakalamamız gerekiyor. Çünkü bizim toplumumuz çok hızlı bir şekilde dijital çağa adapte oldu ve yolun çok daha başındayız. İnsanlar birbiriyle sohbet etmiyor. Birbirimizi dinleme ve anlama yetimiz toplumun büyük çoğunluğunda hasara uğramış durumda. Sosyal meslek dalları bu tarz tecrübeleri insanlarla paylaşmazsa duygusal ve sosyal olan toplumumuz hızlı bir şekilde asosyal toplum düzenine geçiş yapabilir. Bunun en canlı örneğini çok katlı sitelerde olan komşuluk ilişkilerine bakarak durum ne kadar vahim olduğunu görebiliriz. “




Ağırlıklı olarak elementer branşında hizmet veren Sahne Sigorta, kaza sigortaları da denen yangın, mühendislik, inşaat, sorumluluk ve araç sigortaları alanlarında hizmet veriyor.