TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi'nde başvuru tarihleri belli oldu (TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Başvuru şartları neler?)

TAKİP ET

TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi'nde başvuru tarihleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi hakkında detayları duyurdu. Uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi ise TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi başvurularının nasıl yapılacağını ve başvuru şartlarını merak ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihleri.

Dar gelirli aileleri ve gençleri ev sahibi yapmak için hazırlanan TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi başvuruları için tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar sonrasında TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi'ne dair başvuru detayları açıklandı.

 

 

 

Projede 250 bin konut yapılacak ve 100 bin arsa satışa çıkarılacak. İşte TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi başvuru şartları ve ve tarihleri.

 

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞVURU TARİHLERİ

TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında;

"Başvuruları yarın itibarıyla başlayacak ve ekim sonuna kadar sürecek sosyal konut projesinin ilk temelini yılbaşında atıyoruz." ifadelerinde bulundu.

Buna göre; başvurular 14 Eylül'de başlayacak ve Ekim ayının sonuna kadar sürecek.

 

toki toki başvuru toki başvuru şartları toki istanbul toki açıklaması