Thor 4 Love and Thunder ne zaman çıkıyor? Thor 4 oyuncuları ve filmin konusu

TAKİP ET

Uzun zamandır beklenen Thor serisinin yeni filmi Thor 4 Love and Thunder izleyicilerle buluşma tarihini bekliyor. Yeni film güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine topluyor. Sizler için Thor karakterinin dördüncü solo filmi olan Thor: Love and Thunder filminin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu hakkında bilinen tüm detayları anlattık ve ne zaman çıkacak sorusunu yanıtladık.

Marvel Sinematik Evreni’nin  sevilen karakteri Thor'u en son Avengers: Endgame'de izleme şansı bulmuştuk. Marvel evrenin yeni karakterler arasında Thor, hala en sevilen karakterlerden biri haliyle yeni filmi Thor Love and Thunder'da pek çok Marvel hayranı tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. 
 

Thor 4 Love and Thunder ne zaman çıkacak?

Thor 4 Love and Thunder filminin ilk duyurusu, 2019 yılında San Diego Comic Con’da yapılmıştı. Duyuru sırasında hem resmi logo hem de film ile ilgili ufak ayrıntılar paylaşılmıştı. Ancak COVID-19 pandemisi her yapımı olduğu gibi Thor 4 filmini de etkiledi ve duyurulan tarihler ertelenmek zorunda kaldı.

Normal şartlar altında Thor 4 Love and Thunder filminin çekimleri 2020 yılının Ağustos ayında başlayacak ve film 2021 yılında seyirci ile buluşacaktı. Ancak pandemi sonrası bu tarihler ertelendi. 

Çekim başlangıç tarihini ve yeniden oluşabilecek olası kaza ve ertelemeleri de göz önünde bulundurursak Thor 4 Love and Thunder filminin seyircilerle en erken 2022 yılının yaz aylarında buluşacağını söyleyebiliriz. Tabii pandemi nedeniyle dünyada neler olacağı hiç belli olmadığı için bunlar en iyi tahminler. 



Thor 4 Love and Thunder oyuncu kadrosu


Chris Hemsworth’u yeniden Thor olarak göreceğimiz beklenilen bir durum. Diğer sürpriz olmayan ancak heyecanlandıran isim ise Natalie Portman. Natalie Portman’ı uzun bir aradan sonra yeniden Jane Foster olarak izleyebileceğiz. 




Thor 4 Love and Thunder Oyuncuları

Chris Hemsworth (Thor)

Christian Bale (Gorr the God Butcher)

Natalie Portman (Jane Foster)

Tessa Thompson(Valkyrie)

Taika Waititi (Korg)

Jeff Goldblum (Grandmaster)

Idris Elba (Heimdall)

Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord)

Dave Bautista (Drax the Destroyer)

Karen Gillan (Nebula)

Vin Diesel (Groot)

Bradley Cooper (Rocket Raccoon)

Pom Klementieff (Mantis)


Thor 4 Love and Thunder Konsept Fragmanı

thor 4 ne zaman çıkıyor thor 4 fragman thor 4 konusu thor love and thunder konusu thor love and thunder ne zaman çıkıyor