Temel Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı

TAKİP ET

2017 yılında düzenlediği basın toplantısında, "Derhal Şehir Hastanelerini durdurun" diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Corona virüs tedavisi için doktorların tavsiyesiyle tedbir amaçlı Ankara Şehir Hastanesi'ne yatırıldı.

Corona virüsüne yakalandığı açıklanan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun bugün Ankara Şehir Hastanesi'ne yatırıldı. Parti Sözcüsü Birol Aydın’ın yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu'nun bugün kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesine doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirilmiştir. Tedavisine bir süre burada devam edecek olan Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir” ifadelerine yer verildi.

Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu’nun bugün kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesine, doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirilmiştir.

Tedavisine bir süre burada devam edecek olan Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir.

— Birol AYDIN (@birolaydinSP) January 9, 2022
 

"Derhal şehir hasatanelerini durdurun" demişti.

Öte yandan Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören S.P Lideri Temel Karamollaoğlu, 2017 yılında düzeneldiği basın toplantısında Şehir Hastaneleri yapımının derhal durudrulmasını istemişlti. Karamollaoğlu,  "Sağlıkta da çok yanlış yatırımlar yapılıyor. Bildiğiniz gibi Türkiye’nin dört bir yanına şehir hastaneleri kuruluyor. Bunlardan 18 tanesinin sözleşmesi imzalanmış durumda. 3 tanesi ihale sürecinde, 2 tanesi karar aşamasında, 8 tanesi de Yüksek planlama kurulunun onayını bekliyor. Devlet bu hastanelerde de yüzde 70 doluluk garantisi veriyor. Yani yüzde 70 doluluk sağlanamadığı zaman aradaki fark milletin cebinden çıkacak. Şehir hastaneleri projesiyle adeta iktidar hastalığı teşvik ediyor. Hükümete çağrımız; Derhal şehir hastanelerinin hepsini durdurun. Eğer sağlık yatırımları üzerinden de bir rant meselesine girerseniz çuvallarsınız” diye konuşmuştu.



 

temel karamollaoğlu son dakika saadet partisi hastaneye yatırıldı karamollaoğlu korona