Survivor'da dokunulmazlığı kazanan hangi takım oldu? Eleme adayı olan yarışmacı kim?

TAKİP ET

Survivor Türkiye'nin 7. bölümü bu akşam yayınlandı. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık ve avantajı almak için parkura çıktı. Haftanın ikinci eleme adayı ise konseydeki oylamayla belirlendi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı olan yarışmacı kim oldu?

Survivor Türkiye'nin 7. bölümü bu akşam yayınlandı. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık ve avantajı almak için parkura çıktı. Haftanın ikinci eleme adayı ise konseydeki oylamayla belirlendi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı olan yarışmacı kim oldu?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanmış, ünlüler takımından İlayda haftanın ilk eleme adayı olmuştu. Survivor Türkiye'nin 2021 sezonun bu haftaki son bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Gönüllüler ve Ünlüler Takımı dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele ettiler. İşte, Survivor'da bu akşam yaşananlar...

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı ile Gönüllüler Takımı, oyunu kazanmak için parkura çıktı.
Ünlüler ile Gönüllüler takımı yarışmacıları, dokunulmazlığı kazanmak ve eleme potasına girmemek için ellerinden gelen gayreti gösterdiler.
Ünlüler takımı, oyunun sonunda skoru 10-6 yaptı. Bu skorla 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021' de bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sonucu Ünlüler Takımı kazandı. Bu sonucun ardından Gönüllüler Takımı ada konseyine gitti.
Gönüllüler takımı için yapılan SMS halk oylaması sonrasında potaya gidecek isim için oylama yapıldı.
Sandıkta toplamda 4 oy alan Sancakay haftanın ikinci eleme adayı oldu.

2021 SURVİVOR YEDEK YARIŞMACILARI

Paylaşılan 8. yeni bölüm fragmanında 2021 sezonunun yedek yarışmacıları açıklandı.
Yarışmanın 18 Ocak Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak bölümünde; Sergen, Baran, Duygu ve Bahar yedek yarışmacı olarak ilan edilecek.
 


 

survivor eleme ünlüler gönüllüler acun dokunulmazlık