Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında dolandırıcılık iddiası

TAKİP ET

'Var Böyle Tipler' Instagram hesabı ile tanınan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yakın çevresinden yüksek bir miktar para toplayarak verdikleri parti sonrası yurtdışına kaçtıkları iddia edildi.

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu reklam kampanyasını öne sürerek yakın çevresinden toplam 100 milyon TL bütçe topladığı ve eşi Beril Talu ile Portekiz'e kaçtıkları iddia ediliyor.

İddialarla ilgili Kıvanç Talu'nun yakın çevresi tarafından bir takım ses kayıtları ve bilgiler paylaşıldı. Bu bilgilerin hepsi birer iddia olarak farklı internet sitelerinde yer buldu.

Kıvanç Talu tarafından yönetilen Var Böyle Tipler Instagram hesabı ise kapalı durumda.

Kıvanç Talu Kimdir?

Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Var Böyle Tipler adıyla çektiği kısa videolarla tanındı. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak çalışmaya başladı. Ardından pek çok farklı ajansta kariyerini devam ettirdi. 2016 yılında kreatif direktörlüğü görevinden ayrılıp oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya başladı. Bunun yanı sıra 2015 yılından bu yana Var Böyle Tipler adlı Instagram sayfasını yönetiyor.

kıvanç talu kıvanç talu beril talu kıvanç talu eşi kıvanç talu ekşi kıvanç talu ve beril talu kıvanç talu dolandırıcılık iddiası kıvan talu yurt dışına mı kaçtı