Son dakika: Kuruluş Osman Konur Alp kimdir, nasıl öldü? Kuruluş Osman Konur'u kim oynuyor? Berk Erçer canlandırıyor! Berk Erçer kaç yaşında?

TAKİP ET

Konuralp'in Şeyh Edabalı'ya iyi davranması izleyicinin dikkatini çekti. Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları ve karakterleri merak edildi. Sevilen dizide Konur...

"Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları arasında yer alan Berk Erçer, Konur Alp karakterini canlandırıyor. Konur Alp'in kim olduğu son bölümde çok merak edilecek. İşte Konur Alp'e dair bilgiler, tarihte var mı? sorusunun yanıtı...Konur Alp diziye dahil olduKuruluş Osman dizisinin 76. bölüm özetinde şu ifadeler yer aldı: Osman Bey peşindeki Konur Alp ve adamlarına yakalanmamak için ne yapacak? Osman Bey peşindeki Konur Alp ve adamlarına yakalanmamak için ne yapacak?Konur Alp Edabalı'yı koruduKuruluş Osman'ın 77. bölümünde Konur Alp ve Şeyh Edabalı arasındaki diyaloglar dikkat çekti. Vezir Alemşah'ın adamları Şeyh Edabalı'ya el kaldırır. O sırada zindana giren Konuralp, Şeyh Edabalı'yı korur ve ona el kaldıranı tehdit eder. Konuralp'in Şeyh Edabalı'yı koruması dikkat çekti. Konur Alp, Edabalı'ya ''İyi misiniz?'' diye sorar. Kuruluş Osman Konur Alp kimdir?Kuruluş Osman dizisinde de yer alan Konur Alp tarihte vardır. Osmanlı Devletinin kuruluşunda büyük hizmeti olan ilk Türk kumandanlarından Konuralp, Osman Gazi ve Orhan Gazi'nin yakın silah arkadaşlarından biridir.1328 yılında vefat etmiştir. Dizide Konur Alp'i ilk olarak Eren Vurdem canlandırmıştı fakat artık Berk Erçer canlandırıyor.n Vezir Alemşah kimdir? Tarihte Vezir Alemşah nasıl öldü? Taner Turan kimdir, hangi dizilerde oynadı? nBerk Erçer kaç yaşında? nBerk Erçer, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Fotoğrafçılık ve Video bölümünden mezun oldu. Oyunculuğun yanı sıra profesyonel olarak fotoğrafçılık ile ilgilenen Berk Erçer, Doktorlar dizisinde rol almış daha sonra Kurt Seyit Şura adlı dizide oyunculuğunu pekiştirmiştir. n''Konur Alp Osman Bey'in Tarihi Alplerinden olacak mı?''nKuruluş Osman dizisine Konur Alp geri gelir. Vezir Alemşah'ın yardımcılarından birisidir. Osman Bey'in tarihi alplerinden biri olmaya çalışacak. nBerk Erçer instagramBerk Erçer instagram adresi @ercerberk olarak kullanıyor. Yaklaşık 300 bin takipçisi bulunuyor."

Kuruluş Osman Konur Alp kimdir Kuruluş Osman Konur Alp nasıl öldü? Kuruluş Osman Konuru kim oynuyor?