Son dakika! Berat Albayrak istifa etti mi?

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın resmi Instagram sayfasında yayınlanan açıklamaya göre, Albayrak'ın sağlık sorunları sebebiyle görevinden istifa ettiği belirtildi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Albayrak'ın Twitter hesabına ulaşılamadığı görüldü.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından yapılan paylaşımda, Albayrak'ın sağlık sorunları sebebiyle görevinden istifa ettiği ifade edildi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Albayrak'ın Twitter hesabına ulaşılamadığı görüldü.

Bu durumdan yola çıkan bazı sosyal medya kullanıcıları, Albayrak'ın hesaplarının siber saldırıya uğramış olabileceği yorumunda bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Albayrak'ın istifası haberlerine ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz."

 
        Bu gönderiyi Instagram'da gör                      

Berat Albayrak (@beratalbayrak)'in paylaştığı bir gönderi (8 Kas, 2020, 8:04öö PST)

berat albayrak hazine ve maliye bakanı bakan istifa instagram istifa cumhurbaşkanı dolar son dakika gündem