Son dakika: Alinur Aktaş'tan Mudanya Belediye Başkanı'na tepki!

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa kıyılarında yapılan müsilaj temizleme çalışmalarını yok sayan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a tepki gösterdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz her zaman yaptığı gibi Bursa'nın ilçesi olduğunu yine unuttu. Bursa Büyükşehir Beleidyesi'nin Bursa'nın tüm sahillerinde 5 gün önce yaptığı müsilaj temizliği sonrasında Hayri Türkyılmaz'ın girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen bir ekip göstermelilk bir çalışma daha yaptı. Bu çalışma sonrasında Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz sosyal medya hesaplarından Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını her zaman yaptığı gibi görmezden gelip, İstanbul Büyükşehir Beldiyesi'nin göstermelik çalışmasına teşekkür etti.
Türkyılmaz yarafından yapılan: 
“İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Mudanya Belediyesi öncülüğünde deniz kirliliğine karşı başlattığımız çalışmalar, dilerim önümüzdeki günlerde daha kalıcı çözümler için herkese örnek olur. Marmara Denizi’ne kıyısı olan tüm belediyeler bir araya gelerek ortak çözüm üretmeliyiz” şekklindeki o paylşaşıma soaysl medya kullanıcıların tepkileri gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları yapılan çarpıtmaya tepki yağdırdılar.
Soyal medyadan Hayri Türkyılmaz'a bir tepdi de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan geldi. Başkan Aktaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından paylaşılan gönderiyi alıntılayıp, “Bilgilendirme : BURULAŞ Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştirakidir” hatırlatması yaptı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı görüntüleri paylaştı.



 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sahil Planlama ve Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri 22 mayıs tarihinde Gemlik ve Mudanya kıyılarını etkisi altına alan deniz salyası’na (müsilaj) yönelik temizleme çalışmaları gerçekleştirmişti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan 115 kilometre uzunluğundaki kıyı bandında düzenli olarak deniz ve kıyı temizliği yapılıyor.  

TEPKİLER DİNMİYOR


Öte yandan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a tepki gösteren bir başka isim de, Bursa Büyükşehir Beldiye Başkanı Alinur Aktaş'ın danışmanlarından Ferhat Murat oldu. 
Ferhat Murat da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hayri Türkyılmaz'a 5 gün önce Bursa Büyükşehir Beldiyesi tarafınfan yapılan temizlik çalışmalarını hatırlatıp çalışmaların videosunu paylaştı.


son dakika alinur aktaş hayri türkyılmaz bursa mudanya