Sokak röportajıyla ünlü Yunus Dönertaş'ın kemikleri bulundu

TAKİP ET

Tekirdağ'da bir piknik alanındaki ağaçlık alanda bulunan insan kemiklerinin 8 ay önce kaybolan sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'a ait olduğu ortaya çıktı.

Sokak röportajıyla ünlenen ve 8 aydır kayıp olan Yunus Dönertaş‘tan acı haber geldi. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki piknik alanında kafatası ve insan kemikleri bulan bir vatandaşın haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede polis ekipleri sevk edildi.
Bölgeye giden polis ekipleri, kafatası ve kemiklerin olduğunu fark ederek, söz konusu kemikleri inceleme üzere muhafaza altına aldı. Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin soruşturma başlatılarak, buluntu kemikler daha sonra İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilerek, incelenmeye başlandı.
 

KEMİKLER YUNUS DÖNERTAŞ'A AİT

Yapılan inceleme sonrasında kemiklerin Temmuz ayında kayıp başvurusu yapılan ünlü sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş’a (42) ait olduğu belirlendi. Acı haber duyan yakınları yasa boğulurken, Dönertaş’a ait olduğu belirlenen kemikler İstanbul Silivri’de aile mezarlığına defnedildi. Konuyla ilgili başlatılan geniş çağlı soruşturma sürüyor.

KOYUN OTLATAN ÇOBAN BULMUŞTU

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan bir piknik alanında, geçtiğimiz yıl ağustos ayında koyun otlatan bir çoban tarafından kafatası ve kemikler bulundu. Çobanın polise haber vermesi üzerine olay yerinde inceleme yapan ekipler, insan ait olduğu belirlenen kafatası ve 3 kemiğin yanında bir de iç çamaşırı buldu. Kafatası ve kemikler, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na incelemeye gönderildi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bulunan kafatası ve kemiklerin kayıp olan kişilere ait olabileceği ihtimali ile yapılan kayıp başvurularını incelemeye başladı.

 

 

İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemeler sonuçlandı ve kentte yapılan kayıp kişilerin ailelerinden alınan DNA örnekleri, kemiklerden alınan örneklerle eşleştirildi. Yapılan eşleştirmelerin sonucunda kemiklerin 15 Temmuz 2021 tarihinden itibaren kayıp olan ünlü fenomen Yunus Dönertaş’a ait olduğu tespit edildi. Önceki gün İstanbul’un Silivri ilçesine bağlı Büyükçavuşlu Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedilen Yunus Dönertaş’ın cenazesi sonrasında Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü fenomenin ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

 






 

yunus dönertaş yunus dönertaş kimdir yunus dönertaş ekşi yunus dönertaş neden öldü yunus dönertaş youtube yunus dönertaş öldü