Sıcaklıklar bugünden itibaren düşecek

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin kuzeyinde hava sıcaklıklarının bugün hissedilir derecede azalmasının beklendiğini bildirdi. İstanbul'da da hava sıcaklıklarının 2 ila 6 derece azalacağı, mevsim normalleri altına ineceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın güney ve doğusu, Karadeniz, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Samsun, Giresun ve Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kuzeyi, Giresun’un doğu, Trabzon’un batı ve doğu ilçelerinde kuvvetli, Rize, Artvin’in kuzeyi, Ordu çevreleri ile Samsun’un doğusunda yer yer şiddetli olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR 2 İLA 6 DERECE AZALACAK

Hava sıcaklıkların da 2 ila 6 derece azalacağı, kuzey kesimlerde mevsim normalleri altına, diğer yerlerde mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

4 İL İÇİN SARI 4 İL İÇİN TURUNCU KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kastamonu, Sinop, Giresun ve Trabzon için sarı kodlu uyarıda bulunurken Samsun, Ordu, Rize ve Artvin için de turuncu kodulu uyarı da bulundu.

BURSA 5 GÜNLÜK TAHMİN

5 EYLÜL SALI GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

6 EYLÜL SALI GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

7 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

8 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

9 EYLÜL CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?