Mustafakemalpaşa'da 100 yıllık alt yapı

TAKİP ET

Mustafakemalpaşa'da Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ desteği ile yapılan şebeke alt yapı çalışmalarında ana arterlerdeki işler tamamlandı. ilçenin 100 yıllık sonrasına kadar ihtiyacını karşılayacak çalışmalar şimdi de ara sokaklarda devam edecek.

İlçede trafiğinin önemli kilit noktalarından geçen ana hatlardaki çalışmalar hafta sonu kısıtlaması sırasında tamamlandı. Cumartesi Pazar günü Bursa C ve Balıkesir caddlerinde son bağlantıları yapıldı ve çalışmalarda ilk aşama bitirildi.

‘Sıra şebeke hatlarında’

Bursa Mustafakemalpaşa'da 50 milyon liralık yatırımla yenilenmesi planlana 326 kilometrelik içme suyu şebekesinin ana arterlerdeki ksımları hafta sonu tamamlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa'da sorunsuz bir alt yapı hizmeti sunmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Çalışmaların Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUSKİ ekiplerince yürütüldüğünü belirten Başkan Mhmet Kanar, "Sorunsuz bir altyapı hedefi ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İçme suyu çalışmaları kapsamında; Balıkesir Caddesinde ki son bağlantının da tamamlanmasıyla şebekeleri besleyen ana arterleri tamamladık. Şimdi sırada sokaklarımız var" dedi.



Biraz zahmetli bir süreç sobrasında ilçede çok önemli ir alt yapı sorunun sona ereceğine vurgu yapan Başkan Mehmet Kanar, “Süreç tamlandığında rahmeti kucaklayacak ve geleceknesillerimize çok güzel bir miras bırakacağız. Mustafakemalpaşa'da en az 100 yıl altyapı sorunu yaşanmayacak. Önümüzdeki güzel günlerin hatırına gösterdiğiniz sabrır ve anlayış için tüm ilçe halkımıza yürekten teşekkür ederim” dedi.