MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: 'Terör uzantıları hepsi bir araya gelmiş Cumhur İttifakı'nın düşmesini bekliyorlar'

TAKİP ET

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 'Vitrinde Atatürk maskesi kullanıp, içeride bölücüler ile hesap yapanlar, işine gelince milliyetçi kesilip, Kürdistan diyenlere tek kelime edemeyenler, ahlaksızca şehit yakınına hakaret edenler, vatanımızın birliğine ve dirliğine kast eden terör uzantıları hepsi bir araya gelmiş Cumhur İttifakı'nın düşmesini bekliyorlar. Cumhur İttifakı'nın yerli ve milli duruşundan rahatsız olanlar sizi ve akıl hocalarınızı rahatsız etmeye devam edeceğiz' dedi.

Alanya'nın Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubat tarafından fethinin 800. yıldönümü Alanya Belediyesinin Alanya Kalesi'nde düzenlediği bir dizi etkinlik ile kutlandı. Törene Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri Atay Uslu, Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, katılımcılara Alanya'nın tarihi hakkında bilgi verdi.


“Her sorunu siyasi alanı çeken kirli bir ittifak ile karşı karşıyayız”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, “Ayak bastığı her coğrafyada fetih ettiği her yerde önce adaleti tesis edip, insanlığın onurunu gözeten ecdadımız her toprağı adeta hayat götürmüş. Devleti yaşatmanın insanı yaşatmaktan geçtiğini bilerek insanın refahı ve huzuru için çalışmış, hanlar hamamlar yapmış nice eserler inşa etmiştir. İlhamını 5 bin yıllık Türk kültür ve medeniyetinden alan MHP tam 53 yıldır dik baş, tok karın, mutlu yarın için çalışmaktadır. Siyasetini bu anlayış içerisinde oluşturmaktadır. Bu konuda Alanya göğsümüzü kabartmıştır. Hedefimiz çağın şartlarına uygun yatırımların ve çalışmaların yaygınlaşmasıdır. Türk kültür ve medeniyetini kapsayıcılığını idrak edemeyenler Türkün tarihinden bi haber olanlar ve bunun bilincinde olarak Türk düşmanlığı yapanlar bugün maalesef bugün bir araya gelmiş durumdalar. Ülkemizin 2023 lider ülke Türkiye vizyonuna engel olmak, kabuğunu kırıp bölgesel ve küresel güç olma yolunda ilerleyişini durdurmak enerjisini tüketmek için her yolu deneyen her fırsatı kullanan, her sorunu siyasi alanı çeken kirli bir ittifak ile karşı karşıyayız” açıklamasını yaptı.

“PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile hayır diyerek namussuzlukta sınır tanımadıklarını cümle aleme anlatacağız”

“Siyasi hesap çıkar ve menfaat uğruna çiğnenmedik değer bırakmayanlar, senaryosu okyanus ötesinde yazılan oyunları ülkemizde sergileyenler, Cumhur İttifakı'nın yerli ve milli duruşundan rahatsız olanlar sizi ve akıl hocalarınızı rahatsız etmeye devam edeceğiz” diyen Durmaz, “Vitrinde Atatürk maskesi kullanıp, içeride bölücüler ile hesap yapanlar işine gelince milliyetçi kesilip, Kürdistan diyenlere tek kelime edemeyenler, ahlaksızca şehit yakınına hakaret edenler, vatanımızın birliğine ve dirliğine kast eden terör uzantıları hepsi bir araya gelmiş Cumhur İttifakı'nın düşmesini bekliyorlar. Bunun için her yolu mubah görerek koltuk uğruna devletin düşmesine rıza göstermektedir. Bunları milletimize anlatmaya devam edeceğiz. Parti binalarına sınır namustur yazıp, sınırlarımızı koruyacak askeri tezkereye PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile hayır diyerek namussuzlukta sınır tanımadıklarını cümle aleme anlatacağız. Kandili yerle yeksan edeceğim diyenlere asker göndermeden kandili nasıl yerle yeksan edeceklerini milletimiz ile birlikte soracağız. Bunlara memleket emanet edilmeyeceğini anlatacağız” sözlerine yer verdi.