Memleket Partisi Milletvekili Adayı Ömer Kayır seçim çalışmalarına başladı

TAKİP ET

Memleket Partisi'nin Bursa 2. Bölge'den 1. Sıra dayı olarak listeye giren Ömer Kayır seçim çalışmalarına başladı.

Bir dönem Başbakan Müsteşar Yardımcılığı görevinde bulunan Ömer Kayır 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde ilk hedeflerinin Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Memleket Partisi’nin de 1. Parti Olması olduğunu söyledi. Kayır siyaset için neden Bursa’yı seçtiğini de hazırladığı bir video ile anlattı.

Seçim çalışmaları kapsamında Bursa’da medya ziyaretlerini sürdüren Ömer Kayır bu kapsamda haber sitemiz ziyaret ederek yazarımız İbrahim Çoban’a projelerini anlattı.

Ömer kayır ziyarette yaptığı açıklamada; Türkiye'nin huzura, hakkaniyete, hukuka, adalet, ahlaka ve akla ihtiyacı olduğunu, bunu da Memleket Partisi'nin getireceğini savundu. Sloganlarının, "Ne sağdan, ne soldan, Atatürk'ün yolundan" olduğunun altını çizen Ömer Kayır, "Ne cumhur, ne millet, tek yol memleket” dedi.

Siyaset için Bursa’yı neden seçtiğine ilişkin soruya da cevap veren Ömer Kayır, Bursa’nın kadim bir şehir olduğunu ve sığınılacak bir liman olarak gördüğünü belirtti. Kayır, “Neden Bursa?” sorusuna hazırladığı video klip ile cevap verdi.

İşte o video klip:

 

memleket partisi memleket partisi milletvekili adayları muharrem ince Ömer Kayır Bursa