Mekanın Sahibi yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısında

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe korumasını neden vurdu? Sarsıcı iddialar doğru mu? 6'lı masada imzalanan mutabakat metni, bu partilerin seçmeni tarafından nasıl karşılandı?

Lodos Medya, Detay Haberler ve Sosyal TV ortak yapımı olan Mekanın Sahibi Programı, bu akşam saat 20.00'de izleyicisiyle buluşuyor.
Gazeteci İbrahim Çoban ve Özlem Yağmur'un sunduğu programın yeni bölümünde yine çarpıcı konular masaya yatırılıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe, korumasını neden vurdu? Olay bir kaza mıydı? Yoksa Bursa kulislerinde konuşulan çarpıcı iddialar doğru mu?

6 muhalefet partisi liderinin bir araya gelerek imzaladığı ortak mutabakat metnindeki tartışmalı başlıklar neler? Muhalefet partilerinin seçmeni, altına imza atılan metindeki seçim vaatlerini nasıl  karşıladı?

Kendisine özgü siyaset yapma şekliyle gündemde tartışılmaya devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, neden bütün erkeklere "kereste" dedi?

Hepsi ve daha fazlası, Bursa'da gündemi belirleyen program Mekanın Sahibi'nde.

Mekanın Sahibi, bu akşam saat 20.00'de Lodos Medya, Detay Haberler ve Sosyal TV'nin sosyal medya hesaplarından yapacağı paylaşımlarla izleyicinin karşısında olacak.

#bursa #mekanın sahibi #recep altepe #altılı masa #mutabakat metni #meral akşener