Mekânın Sahibi Oktay Yılmaz'ı ağırladı

TAKİP ET

Bursa gündemine damgasını vuran Mekânın Sahibi programı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ı konuk etti. Yıldırım'ın insan odaklı hizmetlerinin değerlendirildiği program bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak.

Bursa’nı önde gelen haber siteleri lodosbaber.com ve detayhaberlerler.com ortak yapımı olan ve deneyimli gazeteciler Özlem Yağmur ile İbrahim Çoban tarafından sunulan Mekânın Sahibi yine dopdolu içeriği ile bu akşam saat 20.00’de izleyicisi ile buluşuyor. Programda Yıldırım’ın başarılı belediye başkanı Oktay Yılmaz 3.5 yıllık hizmet döneminde insan odaklı hizmetlerini anlatacak.

Başta kadınlar olmak üzere, çok sayıda Yıldırımlının iş bulması için iş dünyası ile yürüttükleri ortak projeleri anlatan Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırımda kadınla ve gençlere sağlanan spor fırsatlarını anlattı. İlçede yürütülen insan odaklı hizmetlere de değinen Başkan Yılmaz yapılan, devam eden ve planlanan projeleri hakkında da bilgi verdi.

YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Mekanın sahibinde ülke ve Bursa siyaseti de konuşuldu. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri hakkında neler düşünüyor, yeni dönemde tekrar aday olmayı düşünüyor mu?

Hepsi ve d aha fazlası için bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak olan mekanın sahibi programını sakın kaçırmayın…