İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na çok net mesaj:

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim' mesajları vermeye devam etti. İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da çok net mesajlar verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim' mesajları vermeye devam etti. İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da çok net mesajlar verdi:

"DEĞİŞİM ŞARTTIR"

"Siyasetin bu anlamda bir modele, geleceğe ihtiyacı vardır. Bunun inşa edilmesi şarttır. Bu inşanın, demokrasi anlayışının, kapsayıcılığın Türkiye'de neleri eksik yaptık diye bakarak geleceğe daha umutla bakışın muhalefetin mutlak irdelemesi ve öncelemesi gereken alan olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda bu değişimi var etmenin başta kendi partim olmak üzere bütün muhalefetin inşası yönünde elzem bir durum olduğunu ifade ettim, etmeye devam ediyorum. Ben idealleriyle yaşayan bir insanım. İdeallerimin vücut bulduğu siyasi partimin de bu yönde adım atmasını ısrarla asla vazgeçmeden istemeye devam edeceğim. Değişim şarttır.

"MENZİLE YÜRÜME KONUSUNDA KARARLIYIM"

Değişim, usulleriyle, sisteme toplumu katışıyla bir takım hatalardan geri dönmekle mümkün olabilir. Onun yerine doğruları koyarak mümkün olabilir. Bunun parti içinde tartışılması en doğrusu. Elbette çok geniş fikirlerim var. Gereken kısmını kamuoyu ile gerekli kısmını partimin yöneticileriyle paylaştım, paylaşamaya devam edeceğim. Menzile yürüme konusunda net olarak kararlıyım. "

"BENİM GİBİ DÜŞÜNEN MİLYONLAR VAR"

Muhalefette ve kendi partimde başlayan bu kıvılcımın Türkiye'ye de çok iyi geleceğini şimdiden görüyorum. Bu ideallerle yol yürümeye kararlı bir Ekrem İmamoğlu var. Benim gibi düşünen milyonlarca insan İstanbul'da, on milyonlarca insan Türkiye'de var. Yüz binlerce insan, üye partimde var. Bunu kovalayacağız ve sonuçta değişim başarısını mutlaka elde edeceğiz. 

Bu başarı bize yerel seçimlerde de ondan sonraki genel seçimlerde de tahminimizin çok üstünde çok daha güzel, kararlı, tutarlı, kalıcı başarıları getirecektir.

"EKRANLARDAN MESAJ VERMEK YANLIŞ"

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun belediyelerle ilgili açıklamasını da değerlendirdi:

"Ekranlar üzerinden başta siyasi partimin genel başkanı ve diğer fertlerine mesaj yollamayı yanlış buluyorum. Buralardan değil, karşı karşıya konuşmanın daha doğru, tutarlı olacağını düşünüyorum"

"ADAY MISINIZ?" SORUSUNA YANIT VERDİ

"Aday mısınız" sorusuna da yanıt veren İmamoğlu şöyle dedi:

"Benim aday olduğum tek şey ülkemizde aynen İstanbul'da olduğu gibi büyük bir değişim"

ekrem imamoğlu ekrem imamoğlu kaç yaşında ekrem imamoğlu nereli ekrem imamoğlu twitter ekrem imamoğlu kimdir