Mal varlığına el konulan Dilan Polat'ın arkadaşı Nez Demir ağladı

TAKİP ET

Soruşturmalar Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e de sıçradı. Nez Demir'in de mal varlığına el konulunca fenomen ağlamaya başladı. Nez Demir açıklama yaparak "Tamamen arkadaş kurbanı oldum." dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat, kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla haftalardır Türkiye gündeminin birinci sırasında. Son olarak başsavcılık konuya dair açıklama yaparak ailenin mal varlığına el konulduğunu duyurdu.

Bu süreçte Polat'ın eski ortağı ve bir dönem yakın dostu olan Nez Demir'in güzellik merkezine de bu soruşturma sıçradı. Her ne kadar fenomen konuyla alakası olmadığını söylese de Nez Demir'in mal varlığına da el konuldu.

Dilan-Engin Polat çifti ve aileleri hakkında soruşturma devam ediyor. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, Polat çifti hakkında ‘Suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘Suç örgütüne üye olmak’, ‘Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak’ ve ‘Vergi Usul Kanunu’na muhalefet’ olmak üzere 3 ayrı suçtan soruşturma başlattı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 şüphelinin mal varlıklarını suçlardan elde ettiğine yönelik somut delil olduğunu belirledi.

Şüphelilerin, mal varlıklarına el konulup yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

Polat’ın sahibi olduğu Rise and Shine Kozmetik’in sahte belge düzenleyicisi olduğu ve 3 tedarikçi şirketten toplam 225 milyon 743 bin liralık mal alışının gerçek olmadığı belirlendi.

Son dönemde tepki toplayan paylaşımları ve lüks yaşam tarzı ile adından sık sık söz ettiren Dilan Polat'ın kırmızı Ferrari'sine savcılık tarafından el konulduğu öğrenildi.
 

dilan polat dilan polat kimdir dilan polat nereli dilan polat çocukları dilan polat eski hali