Locke and Key dizisi konusu ne? Netlix yeni dizisinin konusu

TAKİP ET

Netlix'in yeni dizisi Locke and Key  konusu ne? Dünyanın en popüler online film platformu olan Netlix her geçen gün yeni içeriklerle karşımıza gelmeye devam ediyor.

Netlix'in yeni dizisi Locke and Key  konusu ne? Dünyanın en popüler online film platformu olan Netlix her geçen gün yeni içeriklerle karşımıza gelmeye devam ediyor. Yeni dizi Locke and Key, Joe Hill ve Gabriel Rodriguez'in sevilen çizgi romanından uyarlandı.


Locke and Key dizisi oyuncuları:
American Crime dizisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Connor Jessup, Tyler Locke rolü ile karşımıza geliyor. Ayrıca tecrübeli oyuncu ve yönetmen olan Darby Leigh Stanchfield ile Genç oyuncu Emilia Jones yeni dizi Locke and Key ile karşımızda. 

Locke and Key konusu:
Locke and Key, Babalarının öldürümesinden sonra Maine'deki eski evlerine dönen 3 kardeşin başından geçen olayları anlatıyor. 3 kardeş eve döndükten bir süre sonra, onlara çeşitli güçler ve yetenekler veren sihirli anahtarları olduğunu fark ederler. Fakat bir şeytanın bu anahtarların peşinde olduğunu ve ona ulaşana kadar da durmayacağını henüz bilmiyorlardır. 

locke and key locke and key konusu netflix yeni dizsi netlix yeni dizi konusu locke and key netflix lock and key konu 2021 yeni diziler locke and key dizisi konusu