Kredi notum düşük nasıl kredi çekerim? İşte kredi notu düşüklere kredi veren bankalar

TAKİP ET

Kredi notum düşük nasıl kredi çekerim? Soru vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Düşük kredi notu olan vatandaşlar hangi bankalardan kredi çekebilir? İşte detaylar..

Kredi notu düşük ya da 0 olan kişilere de bazı bankalar kredi imkanı sağlıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbankası ve Garanti Bankası tarafından verilen kredinin miktarı ise 50 bin liraya kadar çıkabiliyor.


Düşük kredi notu olan kişilere kredi veren bankalar 

 

Ziraat Bankası kredi notu düşük olan kişilere kredi imkanı sağlıyor. 18 yaşından büyük olan ve aydır aynı yerde çalışıyor olan kişilere verilen kredi en çok 50.000 TL’ye kadar veriliyor. Başvurular için intenet şubelerinden ve şubelerden yapılabilmektedir.

Vakıfbankası da kredi notu düşük olan kişilere kredi vermektedir. 60 ay vade ile verilen kredinin şartları ise on iki aylık sigorta, kimlik ve gelir belgesi ile başvuru yapılabilinmektedir.

Garanti BBVA, kredi notu düşük olan kişilere kredi imkanı sağlamaktadır. Başvurular esnasında kimlik  belgesi ve gelir belgesi gerekmektedir. 50.000 TL’ye kadar verilen kredi için üç aydır sigortanız da olması şartı aranmaktadır.

 

düşük kredi notu para çekme kredi notum düşük nasıl para çekebilirim kredi notum düşük