Kafe Fatih-İ paket servise başladı

TAKİP ET

Nilüfer Çalı Mahallesi Gümüşlükte müşterilerine hizmet veren Kafe Fatih-İ, pandemi kısıtlamaları sonrasında müşterilerine paket servis hizmeti vermeye başladı.

Nülüfer Çalı Mahallesi Gümüşlük bölgesinde müşterilerine hizmet veren Kafe Fatih-İ, pandemi nedeniyle başlayan kıstlamalar sonrasında gel al servis ve paket servis hizmetine başladı.
Müşterileri için zengin içerikli menüler hazıladıklarını söyleyen işletmeci Fatih Koçak, koronavirüs pandemisinde ayakta kalabilmek ve çalışanlarını da mağdur etmemek için başladıkları gel al servis ve paket servis hizmetinin büyük lgi gördüğünü söyledi. Ekmek arası köfte ve diğer ızgara çeşitlerinin yanı sıra, günlük midye dolması ve kumpir çeşitleri ile hizmet verdiklerini vurgulayan Fatih Koçak, "Tüm dünyada çok zor bir süreç yaşanıyor. Böyle dönemlerde işletmelerin ayakta kalması zor. Bu zorluğa göğüs germek için müşterilerimizin beğendiği lezzetleri paket servis ve gel al servis olarak sunmaya başladık. Bu süreçte personelimizi çıkarmadık ve ayakta kalma mücadelesi veriyoruz. Müşterilerimizde hizmetimizden memnunlar" dedi.
Kafe Fatih-İ tarafından sunulan ürülerini almak isteyenler 0532 565 45 79 numaralı telefondan sipariş verebilyorlar