Kafe Fatih-İ'den Ramazan'a özel lezzetler

TAKİP ET

Bursa Nilüfer Çalı Mahallesi Gümüşlük bölgesinde müşterilerine ayrıcalıklı hizmet veren Kafe Fatih-İ, Ramazan'a özel tatlılar ile hizmete devam ediyor. Pandemi nedeniyle kafe hizmetlerine ara veren Kafe Fatih-İ Baklava, sütlü tatlılar, Ramazan şerbetleri ve meşrubat satışına başladı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlamalar nedeniyle müşteri kabulüne ara veren Kafe Fatih-İ Ramazan ayına özel tatlı satışı ile hizmete devam ediyor. Bursa Nilüfer Çalı Mahallesi Gümüşlük mevkiinde hizmet veren Kafe Fatih-İ işletmecisi Fatih Koçak, tüm dünyada çok zor bir süreç yaşandığını belirterek, “Böyle dönemlerde işletmelerin ayakta kalması zor. Bu zorluğa göğüs germek için müşterilerimize farklı bir alanda hizmeti sürdürüyoruz” dedi.



ÇOK ÖZEL TATLILAR, RAMAZAN ŞERBETLERİ


Ramazan ayında tatlıya olan talebin arttığını söyleyen Fatih Koçak, Kafe Fatih-İ ayrıcalığı ile Gaziantep baklavalarını işletmelerinde satışa sunduklarını söyledi. Fatih Koçak, “Gaziantep’in çok özel fıstıklı ve cevizli baklava çeşitleri, özel sarmalar var. Hatta kahveli baklava da satıyoruz. Buna ilave olarak sütlü un helvası, fırın sütlaç, trıliçe, tulumba tatlısı çeşitlerimiz var. Ayrıca Ramazan’a özel şerbetler ve meşrubat çeşitlerini de satışa sunduk. Gelen talep bizi mutlu etti. Kafe Fatih-İ, bu alanda da en ayrıcalıklı hizmeti müşterilerine sunuyor. Bizi izlemeye devam edin” dedi.