İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İstanbul'da 30 saatlik su kesintisi bu akşam başlıyor

TAKİP ET

İstanbul'da bazı ilçelerde 30 saatlik su kesintisi yaşanacak. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak? İSKİ su kesintisi açıklamasında bulundu.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da 5 Ocak 2021 Salı günü ile 7 Ocak 2021 Perşembe günü arasında su kesintisi yaşanacak. Peki, su ne zaman verilecek? İşte 30 saatlik su kesintisinin yaşanacağı ilçe ve mahalleler.

İSKİ SU KESİNTİSİ SORGULAMA İSTANBULDA SULAR NE ZAMAN GELECEK?
İSKİ'nin yaptığı açıklamaya göre İstanbul'da 5 Ocak 2021 Salı günü ile 7 Ocak 2021 Perşembe günü arasında su kesintisi yaşanacak. Peki, su ne zaman gelecek? İşte 30 saatlik su kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleler.
 

ESENYURT İLÇESİ:

Saadetdere, Turgut Özal, Namık Kemal, Zafer, Akevler, Üçevler, Fatih, Talatpaşa, İnönü, İncirtepe, Yunus Emre Akşemsettin, Süleymaniye, Sultaniye, Yenikent, Balıkyolu, Ardıçlı, Esenkent, Aşık Veysel, Koza, Orhangazi, S. Eyyubi, Örnek, Çınar, Bağlarçeşme, Pınar, Mehter Çeşme, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahalleleri


BAŞAKŞEHİR İLÇESİ:

Bahçeşehir 1. ve 2. kısım

AVCILAR İLÇESİ:

Yeşilkent mahallesi

BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİ:

Karaağaç mahallesi

ARNAVUTKÖY İLÇESİ:

Hadımköy, Deliklikaya, Ömerli, Yassıören, Yeşilbayır,

ÇATALCA İLÇESİ:

Bahsayiş mahallelerine

iski iski su kesintisi istanbul su kesintisi istanbulda sular ne zaman gelecek sular ne zaman gelecek su kesintisi sular ne zaman gelir