İstanbul Avcılar'da metrobüs kazası! Yaralılar var!

TAKİP ET

Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüs çarpıştı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerin kaza yerinde kurtarma çalışmaları sürüyor.

Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüs çarpıştı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerin kaza yerinde kurtarma çalışmaları sürüyor.

Avcılar'daki metrobüs durağında henüz belirlenemeyen nedenle iki metrobüs çarpıştı. Kazada bazı yolcular yaralanırken, metrobüs yolu trafiğe kapatıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Sağlık ekipleri, kazada yaralanan kişilere müdahale ediyor. Kaza nedeniyle metrobüs yolu trafiğe kapatıldı.

Şiddetli çarpmanın etkisiyle bir metrobüs rayından çıkarak bariyerlere sarktı. Bölgede trafik durma noktasına geldi. Ekipler olay yerine ulaşmaya çalışıyor.

2 metrobüs çarpıştı arkadan gelen iki metrobüs daha kazaya karıştı

CNN TÜRK'e bağlanan DHA muhabiri Oğuzhan Uysal bölgedeki sıcak gelişmeleri aktardı. Avcılarda 2 metrobüs kafa kafaya çarpıştı, arkasından gelen iki metrobüs daha kazaya karıştı. Çok sayıda yaralı olduğu gelen bilgiler arasında. Tam sayı bilinmese de iki vatandaşın metrobüsün içinde sıkıştığı biliniyor. 

İlk anda güvenlik zafiyeti vardı. Vatandaşlar camlardan atlayarak bölgeden uzaklaştı. İlk anda korkunç manzaralar vardı. Camları kırarak atlamak zorunda kaldılar. Şu anda daha güvenli şekilde insanlar tahliye edilmeye çalışılıyor. Çekiciler bekleniyor ve metrobüsler çekilecek. Trafiğe yansıması 2 3 saat olacaktır. O bölge en dar bölgelerden. 2 metrobüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle çarpışıyor diğer 2 metrobüste onlara çarpıyor.

İstanbul Avcılarda metrobüs kazası avcılar metrobüs kazası metrobüs kazası metrobüs son dakika son dakika metrobüs kazası istanbul metrobüs kazası son dakika metrobüs kazası bugün