İbrahim Kalın'dan "sözde Cumhurbaşkanı" açıklaması: "Derhal geri alınmalı"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığı "sözde cumhurbaşkanı' ifadesine sert tepki gösterdi. Kalın açıklamasında "Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'sözde Cumhurbaşkanı' ifadesi, Cumhuriyeti, demokrasiyi ve milletin iradesini hedef alan son derece tehlikeli bir sözdür ve derhal geri alınmalıdır. Milletin iradesini yok sayan bu şaibeli zihniyetin demokratik siyasette yeri yoktur.' dedi.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kullandığı "sözde cumhurbaşkanı’ ifadesine sert tepki gösterdi. Kalın açıklamasında "Kemal Kılıçdaroğlu’nun “sözde Cumhurbaşkanı” ifadesi, Cumhuriyeti, demokrasiyi ve milletin iradesini hedef alan son derece tehlikeli bir sözdür ve derhal geri alınmalıdır. 
Milletin iradesini yok sayan bu şaibeli zihniyetin demokratik siyasette yeri yoktur.' dedi. 
 

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hedef alan sözleri son derece tehlikeli olduğunu ve geri alınması gerektiğini söyledi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kemal Kılıçdaroğlu’nun “sözde Cumhurbaşkanı” ifadesi, Cumhuriyeti, demokrasiyi ve milletin iradesini hedef alan son derece tehlikeli bir sözdür ve derhal geri alınmalıdır. Milletin iradesini yok sayan bu şaibeli zihniyetin demokratik siyasette yeri yoktur." ifadelerini kullandı.