Hasan Cevher kimdir? Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher kaç yaşında ve nereli? Hasan Cevher kim tarafından öldürüldü?

TAKİP ET

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı. Hasan Cevher kimdir? Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher kaç yaşında? Hasan Cevher kim tarafından öldürüldü? Hasan Cevher evli mi, çocuğu var mı?

 Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Hasan Cevher kimdir? Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher kaç yaşında? Hasan Cevher kim tarafından öldürüldü? Hasan Cevher evli mi, çocuğu var mı?

Hakkari Çevik Kuvvetten de sorumlu olan Hasan Cevher 12 Ağustos 2017 yılında Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yaptığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Hakkari'ye atandı. 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan CEVHER'in evli ve iki çocuk babası olduğu biliniyor. 

2 çocuk babası Cevher Hakkari'de Çevik Kuvvet'ten sorumlu Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımıcı olarak görev yapıyordu.
 

Hakkari'de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nasuh Çulcu, iddiaya göre bayan komiseri rahatsız etti. Yaşanan rahatsızlık sonrasında kendisi hakkında tutanak düzenleyen Emniyet Müdür yardımcısı Hasan Cevher'e yemekhanede ateş açtı. Başından ve omzundan yaralanan Cevher şehit olurken saldırgan polis memuru Nasuh Çulcu ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.