GeForce NOW Türkiye'ye ne zaman açılacak? GeForce NOW Türkiye fiyatları 2021

TAKİP ET

GeForce NOW 2021 Türkiye'ye ne zaman açıalcak? GeForce NOW Türkiye fiyatları ne kadar olacak soruları oyunsevereler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte GeForce NOW Türkiye açılma tarihi.

NVIDIA ve Turkcell ortaklığıyla Türkiye'ye gelen GeForce NOW bulut oyun hizmeti bu akşam satışa sunulacak. Ülkemizde 15 Mart'tan itibaren ülkemizde yayınlanacak olan streaming ağı için sayılı zaman kaldı. Game+ adı altında piyasaya sürülecek olan servis, Ankara'da bulunan sunucularla daha hızlı hizmet sunumu için hazırlanıyor.  

GeForce NOW Türkiye ne zaman açılacak? 

15 Mart 2021'den beta sürecini tamamlayacak olan GeForce NOW Türkiye, ülkemizde birkaç saat sonra kullanılabilir duruma gelecek. Platformun yurtdışındaki etkinlik süresi şimdiden bu akşam saat 00:00'da Türkiye'deki sunucularını aktif duruma getirecek.

GAME+’yı destekleyen cihazlarsa Windows, macOS, Android, Chromium işletim sistemlerine sahip bilgisayarlar ve telefonlar olacaktır. Aynı zamanda, iPhone'dan GeForce NOW'a girmek için, hizmet iOS’da Safari tarayıcısı üzerinden kullanıma sunulacak. Maalesef Apple telefonları şimdilik uygulama desteğine sahip olmayacak.




GeForce NOW (Game+) fiyatları ne kadar?


Turkcell GAME+ hizmeti, oyun tutkunları için üç farklı hizmet paketi sunmaktadır. GeForce Now için aylık ücret 74,90 lira olacak. 3 aylık üyelikse 149,70 TL (49,90 TL / ay) olarak açıklandı. Ayrıca ücretsiz bir pakette olacak. Ücretsiz paketten yararlanmak isteyen oyuncular sadece 1 saatlik oyunla sınırlı olacaktır.




GAME+ Güncel Fiyat

GeForce Now üyeliği satın alan kullanıcılar için önemli bir kampanya hazırlandı. Bu amaçla NVIDIA, Founders abonelik süresini uzatarak yeni bir teklif sundu. Platform, özel fiyatlandırmayla bu kullanıcılara 1 yıl boyunca aylık 49,90 liraya Premium Üyelik sağlayacak. Bu fırsattan yararlanmak için:

19 Mart 2021 ile 30 Nisan 2021 arasında NVIDIA üyeliğini iptal edin.

işlemden kısa süre sonra, GAME+ size özel bir promosyon kodu gönderecektir.

Yeni bir GAME+ hesabı açın, 31 Mayıs 2021'den önce gönderilen kodu etkinleştirin ve bu tekliften yararlanın.

Uzatılan Founders hesabı için NVIDIA, bu kullanıcıların dataylarını GAME+ 'ya sağlamayacaktır. Eski GeForce Now oyuncuları, Türkiye sunucusuna geri dönmek zorunda olmadan hizmete erişmeye devam edebilecektir.
 



 

geforce turkiye fiyatlari 2021 geforce turkiye fiyatları ge force turkiye