Galatasaray Lazio maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Lazio UEFA maçı saat kaçta, nereden izlenecek, şifresiz mi?

TAKİP ET

Futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray Lazio maçı canlı yayın kanalı internette araştırılan konular arasında bulunuyor.  Karşılaşmaya saatler kala, Galatasaray'ın UEFA maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta soruları merak edilenler arasında. Mücadelede sarı kırmızılı ekipten ligde cezası bulunan Marcao'nun bu maça ilk 11'de çıkması bekleniyor. Peki, Galatasaray Lazio maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray Lazio UEFA maçı nereden izlenecek, şifresiz mi?


UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimizden Galatasaray İtalya'nın güçlü ekiplerinden Lazio ile karşı karşıya gelecek İtalya'nın güçlü ekiplerinden Lazio ile Türk Telekom Stadı’nda mücadele edecek. Futbolseverlerin gündeminde olan Galatasaray Lazio maçı canlı yayın kanalı internette araştırılan konular arasında er alıyor.  Karşılaşmaya saatler kala, Galatasaray'ın UEFA maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta soruları merak edilenler arasında. Peki, Galatasaray Lazio maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray Lazio UEFA maçı nereden izlenecek, şifresiz mi? İşte detaylar;

 

Galatasaray Lazio maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta soruları futbolseverlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Ligde Trabzonspor ile berabere kalan Galatasaray UEFA Avrupa Ligi macerasına güçlü rakibi karşısında iyi bir başlangıç yapmanın peşinde. Ligde cezası bulunan Marcao'nun da karşılaşmada forma giymesi bekleniyor. Peki, Galatasaray Lazio maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray Lazio UEFA maçı nereden izlenecek, şifresiz mi?

GALATASARAY UEFA MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray Lazio UEFA maçı canlı yayın kanalı, tarihi ve saati belli oldu. Galatasaray'ın maçı 16 Eylül 2021 Perşembe günü oynanacak ve mücadele saat 19.45'de başlayacak. Peki, Galatasaray Lazio maçı hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?

İşte, GS maçı hakkında son gelişmeler


 

GALATASARAY - LAZİO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

16 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Oğulcan Çağlayan ve Aytaç Kara listede isimleri olmadığı için, Feghouli ve Emre Kılınç da sakatlıkları nedeniyle Lazio maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde PSV'ye yenilerek gruplara kalamamıştı. Temsilcimiz daha sonras St Jonhstone ve Randers engellerini geçerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmıştı.

 

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Kadrosu

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Moruţan, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Alexandru Cicaldau, Marcao Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Arda Turan, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban.

galatasaray lazio uefa galatasaray lazio maçı ne zaman galatasaray lazio maçı hangi kanalda