Fenerbahçe Beko fark attı

TAKİP ET

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 23. hafta karşılaşmasında Khimki Moskova'ya konuk oldu. Karşılaşmayı 31 farkla 107-76 kazanan kanarya, bu skorla ligde üst üste 8., toplamda ise 13. galibiyetine imza atmış oldu.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 23. hafta karşılaşmasında Khimki Moskova’ya konuk oldu. Karşılaşmayı 31 farkla 107-76 kazanan kanarya, bu skorla ligde üst üste 8., toplamda ise 13. galibiyetine imza atmış oldu.
Sarı-lacivertliler Mytishchi Arena’Da oynanan mücadeleye; Jan Vesely, Marko Guduric, Nando De Colo, Edgaras Ulanovas, Ahmet Düverioğlu beşlisiyle başladı.
Khimki Moskova'nın basketi ile başlayan mücadelede Guduric ve De Colo’yla sayılar üreten sarı-lacivertliler, skoru 5-9’a getirdi. Karşılıklı sayıların ardından dengeli devam eden birinci çeyrek, 22-23 sarı-lacivertli takımın üstünlüğüyle tamamlandı.
Khimki Moskova ikinci çeyreğe iyi başladı. 28-23’ten geri dönen Fenerbahçe Beko, Lorenzo Brown ve Dyshawn Pierre ile skorda 28-30 öne geçti. 30-30'luk skorun ardından Fenerbahçe hücumda vites yükseltti, Vesely, Pierre, Eddie ve De Colo’yla farkı çift hanelere taşıdı: 32-45. İlk yarının son bölümünde farkın erimesine izin vermeyen Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 44-53 önde gitti.
İkinci yarıya 3 üçlük isabetiyle başlayan Fenerbahçe, hücumda topu çok iyi paylaştı ve savunmada da agresif oyunuyla üçüncü periyodu 57-83 önde tamamladı.
Hücumda ve savunmadaki etkili oyununu son periyoda da taşıyan sarı-lacivertliler, mücadeleyi 31 sayı farkla 76-107 kazandı.
Nando De Colo kaydettiği 18 sayıyla takımın skoreri oldu.
Lorenzo Brown 17, Jan Vesely 15, Marko Guduric ile Dyshawn Pierre 14’er, Jarell Eddie de 10 sayı ile birlikte galibiyete katkı sağladı.

fenerbahce basketbol turkish airlines euroleague khimki moskova