Fazlanet, Caspian Energy Club'a gold üye oldu

TAKİP ET

Türkiye'nin Bilgi Teknolojileri alanında önde şirketlerinden biri olan Fazlanet Bilgi Teknolojileri A.Ş., dünyanın 50 ülkesinde faaliyet gösteren Azerbaycan merkezli Caspian Energy Club'a Gold Üye oldu.

Firmaya belgesi Ankara’da düzenlenen Ankara Industry Meet Up’da takdim edildi. Kulübün faaliyet gösterdiği bölgelerdeki iş ve yatırım olanaklarının değerlendirildiği toplantıya Caspian Energy Club Yönetim Kurulu Başkanı Telman Aliyev de katılırken, toplantı sonrasında düzenlenen törende Fazlanet Bilgi Teknolojileri A.Ş CEO’su Perviz Altay’a gold üyelik sertifikası, Caspian Energy Club Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Majidli tarafından verildi.                                       

Tören sonrasında açıklama yapan Fazlanet Bilgi Teknolojileri A.Ş. CEO’su Perviz Altay, ‘Gold Üye’ olarak katıldıkları Caspian Enery Club hakkında bilgi verdi. Altay, “Caspian Enery Club; Hazar Denizi, Karadeniz, Baltık bölgeleri başta olmak üzere geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Dünya çapında 5.000'den fazla seçkin üye şirket ve kuruluşu bir araya getiren dinamik bir bölgesel organizasyon. Halen Genel Başkanlığını da Telman Aliyev yapıyor. Bu organizasyonun Gold üyesi olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

“Bilgi güvenliği tüm şirketlerin birinci önceliği olmalı”

Fazlanet Bilgi Teknolojileri A.Ş CTO’su Barış Bayram’da sektörde çeyrek asra yaklaşan deneyime sahip bir firma olarak sürekli ilerlemeyi ilke edindiklerini söyledi. Bayram, tüm şirketler için öncelikli bir alan bilgi teknolojileri konusunda faaliyet gösteren bir firma olarak müşterilerine bulut teknolojileri, yazılım geliştirme ve bilgi güvenliği alanlarında çözüm ortağı olarak hizmet sunduklarını söyledi.

Bilgi teknolojilerinin günümüzde tüm şirketler için olmazsa olmazlar arasında geldiğine vurgu yapan Barış Bayram, günümüzde işletmeler için neredeyse birinci öncelik haline gelen Bilgi Teknolojileri alanında kurumsal hizmet veren firma sayısının yetersiz olduğunu belirtti. Merdiven altı tabir edilen küçük firmaların ise işletmelerde onarılması çok zor sorunlara yol açabildiklerine dikkat çeken Bayram, “Biz bu alanda müşterilerimize sorunsuz hizmet vermeyi ilke edindik. Bünyemizdeki uzmanlarla ile bulut teknolojileri, yazılım geliştirme ve bilgi güvenliği konularında hizmet veriyoruz. Önceliğimizi müşterilerimizin bilgi güvenliğini en üst seviyede sağlamak ve olası siber saldırılarda veri kayıplarını mümkün olan en az seviyeye indirmek olarak belirledik. Belirlediğimiz hedef çerçevesinde verdiğimiz kaliteli hizmet ile her geçen gün daha ileriye doğru yol alıyoruz ve sektörümüzdeki yenilikleri yakından takip ederek müşterilerimizin bilgi teknolojileri ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

caspian energy club caspian energy club vakansiya caspian energy club facebook caspian energy club llc caspian energy club azerbaijan