Facebook, WhatsApp ve Instagram'da bağlantı sorunları yaşanıyor

TAKİP ET

Facebook, WhatsApp ve Instagram'da bağlantı sorunları yaşanıyor. Milyonlarca kullanıcı sosyal medya uygulamalarında girişte problem yaşıyor. Sosyal medya siteleri Facebook, Instagram ve WhatsApp'a da erişim sağlanamıyor. Uygulamaya girmeye çalışanlar "500 Server Error" hatası ile karşılaşıyor.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram'da 5xx server hatası büyük merak topladı. Kullanıcılar "Instagram çöktü mü? Instagram neden paylaşım yapılmıyor? Instagram'da neden post atılmıyor? Instagramda sorun mu var?  Instagram bugün neden calışmıyor? Instagram hata veriyor neden? Instagramda neden sorun var? Instagram neden bugün açılmıyor?" sorularına yanıt aradılar.

İnstagram'da sabah saatlerinden itibaren story ve gönderi içerik paylaşamama, DM atamama gibi birçok problem dünya genelinde yaşanmakta. Twitter ve Google'da en çok araştırılan konular arasında yer alan sıkıntı ile Instagram'dan resmi bir açıklama gelmezken, yaşanan problemin kısa bir süre içerisinde düzelmesi bekleniyor.
 

Dünya genelinde erişim sorunu yaşandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter'dan konuya ilişkin yaptığı paylaşımda " Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." dedi.
 

Sosyal medya üzerinden veri sızıntılarına karşılık bir uyarı

Sosyal medya üzerinden veri sızıntılarına karşılık bir uyarı yazısı gönderildi. Türkiyenin 2-3  Ekim tarihinde e- devlet, e- nabız,EBA ve ÖSYM bilişim sistemleri gibi dijital altyapılarına veri sızıntısıyla ilgili bir yazı paylaşılmıştır.

 

 

 


İnstagram'da sabah saatlerinden itibaren story ve gönderi içerik paylaşamama, DM atamama gibi birçok problem dünya genelinde yaşanmakta. Twitter ve Google'da en çok araştırılan konular arasında yer alan sıkıntı ile Instagram'dan resmi bir açıklama gelmezken, yaşanan problemin kısa bir süre içerisinde düzelmesi bekleniyor. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter'dan konuya ilişkin yaptığı paylaşımda " Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." dedi.

Instagram neden paylaşım yapılmıyor? Instagramda neden post atılmıyor? Instagramda sorun mu var? whatsappda sorun mu var? whatsapp neden giremiyorum?