Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yok mu, neden yok?

TAKİP ET

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta, bu akşam (9 Şubat) yok mu?' diziseverler tarafından ilgiyle araştırılıyor. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçtiğimiz hafta 181. Bölümü izleyicisi karşısındaydı. Dizinin sıkı takipçileri ise salı akşamı oynayacak yeni bölümü beklerken ATV yayın akışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü görüntülenmedi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün, bu hafta neden yok?

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta, bu akşam (9 Şubat) yok mu?' diziseverler tarafından ilgiyle araştırılıyor. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın geçtiğimiz hafta 181. Bölümü izleyicisi karşısındaydı. Dizinin sıkı takipçileri ise salı akşamı oynayacak yeni bölümü beklerken ATV yayın akışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümü görüntülenmedi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün, bu hafta neden yok?


ATV'nin fenomen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 182. yeni bölümü merakla bekleniyordu. Son bölümde Çakırbeyli ailesinde işler karışmıştı. Salı akşamları yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 9 Şubat günü yani bu akşam yeni bölüm ekrana gelmeyecek. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında merak edilenler....

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU HAFTA NEDEN YOK?

Her hafta heyecan yaratan sahnelerle seyirci ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ATV'nin vazgeçilmez dizileri arasında yer alıyor ama 9 Şubat Salı yayın akışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendine yer bulamadı. İzleyiciler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  bu hafta yok mu, neden yok? sorusunu sorgulamaya başladı.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9 Şubat akşamı yeni bölümü ile ekranda olamayacak. Onun yerine Fenerbahçe - Başakşehir Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi canlı olarak spor severler ile olacak. Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayımlanması bekleniyor.

 

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizi yeni bölüm