Erkan Kaledibi kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Erkan Kaledibi'nin oynadığı diziler ve filmler..

TAKİP ET

Tiyatro oyuncusu ve dizilerde rol alan Erkan Kaledibi ölü bulundu. Üzen bu gelişme sonrası hayatıyla ve ölüm nedeniyle ilgili detaylar merak edilmeye başladı....

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan Erkan vefatının ardından biyografisi ve kariyeri ile merak konusu oldu. 32 yaşında olan Erkan Kaledibi, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yer alan evinde ölü olarak bulundu. Tiyatro oyuncusu ve dizilerde rol alan Erkan Kaledibi'nin oynadığı diziler arasında Diriliş Ertuğrul, Yasak Elma, Vatanım Sensin gibi diziler yer alıyor.

ERKAN KALEDİBİ KİMDİR?

Genç oyuncu Kaledibi, 1990 yılında dünyaya geldi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Kamera önü oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. 32 yaşında hayatını kaybeden Erkan Kaledibi’nin oynadığı diziler arasında Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kut’ül Amare, Dip, Kırgın Çiçekler ve Yasak Elma da bulunuyor. Ünlü isim ayrıca Kalp Atışı, Vatanım Sensin, Fazilet Hanım ve Kızları dizilerinde de rol aldı.

ERKAN KALEDİBİ NEDEN ÖLDÜ?

Genç oyuncu Erkan Kaledibi'nin 28 Mart günü evinde cansız bedeninin bulunduğu bildirildi. Evde inceleme yapan ekipler, doğal gaz bağlı ocağın açık olduğunu belirledi. Erkan Kaledibi'nin, eşinin olay sırasında ailesinin yanına misafirliğe gittiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ERKAN KALEDİBİ DİZİLERİ

4N1K: Yeni Başlangıçlar -Kaan 2019
Yasak Elma 45. Bölüm 2019
Diriliş: Ertuğrul 2019
Dip 3.Bölüm 2018
Mehmetçik Kut'ül Amare-Muhafiz 2018
Fazilet Hanım ve Kızları 2017
Aşık Oldum (2017)
Kalp Atışı 2017
Meryem 2017
Vatanım Sensin 1. Bölüm 2016
Kırgın Çiçekler 2015(CNNTürk)

erkan kaledibi erkan kaledibi eşi erkan kaledibi kimdir erkan kaledibi yasak elma erkan kaledibi kırgın çiçekler