En güzel Cuma mesajları hangileri? 19 Mart En iyi cuma mesajları- En anlamlı Cuma mesajları

TAKİP ET

2021 Cuma mesajları şubat ayının son cuma gününde de kısa, yazılı, resimli ve yeni olarak paylaşılmaya devam ediyor. Resimli cuma mesajları farklı dijital platformlar aracılığıyla paylaşılacak. İşte en güzel, anlamlı cuma sözleri ve 'hayırlı cumalar' paylaşımı yapmak isteyenler için derlediğimiz birbirinden güzel cuma mesajı örnekleri…

2021 Cuma mesajları şubat ayının son cuma gününde de kısa, yazılı, resimli ve yeni olarak paylaşılmaya devam ediyor. Resimli Cuma mesajları farklı dijital platformlar aracılığıyla paylaşılacak. İşte en güzel, anlamlı cuma sözleri ve “hayırlı cumalar” paylaşımı yapmak isteyenler için derlediğimiz birbirinden güzel cuma mesajı örnekleri…

CUMA MESAJLARI 2021: KISA, ANLAMLI, YAZILI VE YENİ CUMA SÖZLERİ
Bizleri bu Cumaya da eriştiren Rabbimize binlerce şükürler olsun. Nice Cumalara sevdiklerinizle kavuşmanız dileği ile... Hayırlı Cumalar...
Dua, huzur ve mutluluk ile... Hayırlı cumalar...

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel Cumanın bereketi üzerinize olsun.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Rasulullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sayesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)

Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de Rahmet yağmurlarınla yeşert. Hayırlı Cumalar.

Umutsuz olma! Olmaz deme. Umutları var eden, sebepleri yaratan, olmazları olduran ALLAH var. O varsa herşey var. Hayırlı Cumalar...

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.(Cum'a, 62/9) Cumanız mübarek olsun.

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

cuma mesajları anlamlı güzel cuma sözleri