Emanet dizisi Zuhal kimdir? Hilal Yıldız kimdir? Hilal Yıldız instagram hesabı

TAKİP ET

Merak uyandıran Emanet dizisi Zuhal karakterini kim canlandırıyor? Hilal Yıldız biyografisi ve rol Aldığı Yapımlar haberinin devam eden gelişmelerinden haberdar olmak için siz de hemen 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü yayına aldığımız haberimizi okuyabilirsiniz.

Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet ilk bölümleriyle büyük beğeni topladı. Her hafta yeni bölümleriyle yayınlanan Emanet dizisin karakteri merak konusu oldu. Dizinin en merak edilen karakterlerinden bir tanesi de Zuhal oldu. Emanet dizisindeki Zuhal karakteri İkbal’in kardeşidir. Emanet dizisinde Zuhal karakterini Hilal Yıldız canlandırmaktadır.


Emanet dizisi Zuhal kimdir?

Emanet dizisinde Zuhal karakterini Hilal Yıldız canlandırmaktadır. Hilal Yıldız 1997 yılında doğdu. Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde tamamlayan Yıldız, ilk olarak Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisinde rol almaya başladı. Bu dizi ile kariyerine güçlü bir giriş yapan Yıldız, izleyiciler tarafından fazlasıyla beğenildi. Ünlü oyuncu dizi sektörünün yanı sıra mankenlik ile de yakından ilgilenmektedir.

Hilal Yıldız instagram hesabı


Hilal Yıldız sosyal medya hesapları arasında özellikle Instagram’ı fazlasıyla kullanmaktadır. Güzel oyuncunun Instagram hesabında 34 bin takipçisi ve 172 gönderisi bulunmaktadır. Genç oyuncunun Instagram’daki adı ise @hilallyyildiz’dır.

 

emanet dizisi zuhal kimdir emanet dizisi zuhal instagram hesabı hilal yıldız kimdir hilal yıldız sosyal medya hesabı