Eğitimci yazar Ali Çam'dan Bülent Arınç'a

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli yayın yapan haber46 haber sitesi başyazarı eğitimci yazar Ali Çam'ın Bülent Arınç'a ithafen yazdığı yazı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

TBMM Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Bülent Arınç, geçen hafta katıldığı televizyon programında HDP’li Selahattin Demirtaş’ın tahliye olabileceğini ve iş insanı Osman Kavala’nın tutuklu kalmasına hayret ettiğini söylemişti. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu “Son günlerde bizimle asla ilgisi olmayan kimi bireysel açıklamalar ile reform gündemimize yaptığımız vurgular bahane edilerek yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz” diyerek eleştirmişti. 
Bu gelişmeler üzerine bugün Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği görevincen istifa eden Bülent Arınç'a ithafen Kahramanmaraş merkezli yayın yapan haber 46 adlı sitenin başyazrı Eğitimci yazar Ali Çam'ın yazdığı yazı ise Soayal Medyada çok büyük yankı uyandırdı kısa sürede milyonlarca okuyucuya ulaşan o yazıya aşağıda linklerden ulaşabilirsiniz.
https://www.haber46.com.tr/guncel/ali-cam-in-bulent-arinc-a-demirtas-cevabi-sosyal-medyayi-h369510.html

https://www.facebook.com/groups/ogretmenodamiz/permalink/738053543464197/

 

bülent arınç son dakika recep tayyip erdoğan selahattin demirtaş ali kavala cumhurbaşkanlığı yüksek istişare kurulu