Dünyanın en pahalı sanat eseri nedir? En pahalı sanat eseri nerede bulunuyor?

TAKİP ET

Dünyanın en pahalı sanat eseri merak ediliyor. Dünyanın en pahalı sanat eseri nedir? En pahalı sanat eseri nerede bulunuyor? En pahalı eserin fiyatı ne kadar? İşte merak edilen tüm bu soruların cevabı...

Dünyanın en pahalı sanat eseri merak ediliyor. Dünyanın en pahalı sanat eseri nedir? En pahalı sanat eseri nerede bulunuyor? En pahalı eserin fiyatı ne kadar? Sanat eserleri neden bu kadar pahalı? İşte merak edilen tüm bu soruların cevabı...

TAMAMI GERÇEK

4 metrelik yükseklikte, tamamı gerçek 2 bin 600 üniversite diplomasından yapılmış ve degeri 470 milyon dolar olan, dünyanın en pahalı sanat eseri  ABD’nin Grand Central İstasyonu'nunda bulunuyor.

YÜKSEK MALLİYETE TEPKİ

Amerika’daki yükselen üniversite maliyetlerine dikkat çekmek için, üniversite kampüslerinde uzun süredir tercih edilen bir içecek firması olan Natural Light'in sanat eseri "Da Vinci of Dept", bilinen en pahalı sanat eseri olan Leonardo da Vinci’nin Salvator Mundi (450.3 milyon olan) tablosunu geride bırakıyor.

EN PAHALI SANAT ESERİ

İçecek firması, Amerika'da dört yıllık üniversite eğitiminin ortalama maliyeti olarak belirlediği 180 bin dolar çarpı sergilenen 2 bin 600 diploma için, 470 milyon dolarlık değeri elde etti ve bu çalışma şimdiye kadar yapılmış en pahalı sanat eseri olarak kabul ediliyor..

ÖĞRENCİ BORCU SORUNU

Marka, ortaya çıkan sanat eseri “Tasarım, öğrencilerin hem borç krizi ölçeğini göstermeyi, hem de kolej borcunun yükü altında olanlar için yarattığı kaotik etkiye dikkat çekmeyi amaçlıyor” ifadeleriyle tanımlıyor.
ABD’de öğrenci kredisi borcu 1,7 trilyon dolar olarak 2021'de rekor seviyeye ulaştı.

en pahalı sanat eser