Dede ile torunun "MUHTEŞEM" buluşması

TAKİP ET

Uzun yıllardır İnegöl Devlet Hastanesi'nde hekimlik yapan, şuan Özel Aritmi İnegöl Hastanesi'nde görev alan Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Mustafa Kır, meslek hayatının en güzel anını torunu Aras'ın doğumu sırasında yaşadı.

Uzun yıllardır İnegöl Devlet Hastanesi'nde hekimlik yapan, şuan Özel Aritmi İnegöl Hastanesi'nde görev alan Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Mustafa Kır, meslek hayatının en güzel anını torunu Aras’ın doğumu sırasında yaşadı.



Kızının sezaryen ameliyatını bizzat yapan Op. Dr. Mustafa Kır, torununun doğum anını sosyal medya hesabından, Dede ile torunun buluşma anı” başlığı ile paylaştı. Torununun göbek adını Kayra koyan Mustafa Kır, doğum sonrası yaptığı açıklamada, meslek hayatının en güzel anını torunu Aras’ın doğumu sırasında yaşadığı söyledi. Op. Dr. Mustafa Kır, “30 yılı aşkın bir süredir çok sayıda sezaryen ameliyatı yaptım. Her biri benim için çok anlamlıydı. Ancak kızımın doğumu sırasında torunumu kucağıma aldığım o an benin için gerçekten çok anlamlı oldu. Bu heyecanı ve o çok özel anı ömrümün sonuna kadar unutmayacağım” dedi.

bebek kadın doğum uzmanı sezaryen