☰
✕

Dağlıoğlu: BTSO önündeki şarj istasyonunun yeri Bursa OSB'ye ait

TAKİP ET

Arsima Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dağlıoğlu, BTSO binası önündeki şarj istasyonu üzerinden şirketine yöneltilen iddialara yanıt verdi. Dağlıoğlu, alanın Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ne ait olduğunu, sözleşmenin bu kurumla yapıldığını ve elektrik aboneliğinin Arsima adına kayıtlı olduğunu açıkladı.

Arsima Yenilenebilir Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Dağlıoğlu Şirketler Grubu Başkanı Erol Dağlıoğlu, sosyal medyada ve bazı yayın organlarında şirketi ve şahsı hakkında ortaya atılan asılsız iddialara yazılı açıklamayla yanıt verdi.

Sözleşme Bursa OSB ile

Şarj istasyonunun BTSO binasının önünde bulunduğunu belirten Dağlıoğlu, kurulduğu alanın Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ne ait olduğunu söyledi. Kurulum sözleşmesini de bu kurumla imzaladıklarını ifade eden Dağlıoğlu, “İstasyonun elektrik aboneliği de Arsima adına kayıtlıdır. Yani BTSO’nun aboneliğinden elektrik kullanmıyoruz” dedi.

“İddiası olan belgesini açıklasın”

İstasyonun bulunduğu yerin ticari bir ilişkiye kanıt gibi gösterilmesine de sert tepki gösteren Dağlıoğlu, “Bursa’da 70’in üzerinde şarj soketimiz var. Bir istasyon BTSO binasının önünde diye şirketimizi ve şahsımı suçlamak kabul edilemez. Bu çirkin ve mesnetsiz iddialar uzun yıllardır elde ettiğimiz ticari itibarımıza zarar veriyor” dedi.

Dağlıoğlu, iddia sahiplerini somut belge açıklamaya çağırarak sözlerini şöyle tamamladı:

“Elinde iddiasını destekleyen bir sözleşme ya da başka bir belge olan varsa kamuoyuyla paylaşsın. Belgelenmeyen imalarla bizi zan altında bırakan yayınlara karşı hukuki yollara başvuracağız.”